Budowa i uruchomienie zakładu produkcji mleczarskiej
Informacje podstawowe:

dolnoslaskie
Opis ogłoszenia:
1. Budowa, ukończenie linii technologicznej wraz z wdrożeniem technicznego i technologicznego małego, średniego lub dużego kompleksu produkcji mleczarskiej.
Oferta obejmuje:
• Przygotowanie projektu architektonicznego i technicznego
• Specyfikacja dokumentów i procesów technicznych (projekty montażowe)
• Specyfikacja dokumentów i procesów
• Przygotowanie dokumentów do monitorowania technicznego i technologicznego (HACCP, GMP, procesy testowania mikrobiologicznego itp.)
• Kompletacja maszyn i urządzeń (według gotowego projektu lub na życzenie klienta)
2. Budowa i uruchomienie linii technologicznej
3. Przeprowadzenie proces produkcji próbnej wraz ze szkoleniem załogi i na podstawie zdjęć dnia roboczego, wdrożenie maksymalnej i zarazem optymalnej wydajności produkcyjnej.
Ponadto możemy przygotować biznesplan i przepływy pieniężne.
Oferta obejmuje produkcję w zakresie serów miękkich (twarożek), półmiękkich (blok mozzarella, kulki, frytki) i sery dojrzewające (gouda, tilziter, adam, itp.)
Technologia oparta jest na przepisach szwajcarskich i włoskich.
Zakład może zostać uzupełniony o nowe lub używane (w bardzo dobrych warunkach) maszyny i urządzenia.
4. Czas dostawy do uzgodnienia.
5. Cena - zgodnie z umową i akceptacją kupującego.
6. Warunki płatności - zgodnie z porozumieniem stron.
Jesteśmy pewni, że nasza oferta będzie nie do pobicia, najlepsza pod względem ceny, kompleksowych usług i szkoleń zgodnych z normami Unii Europejskiej.
Zdjęcie poglądowe
Fot.: https://unsplash.com/photos/P7MkoYvSnLI
Zdjęcia:
Zobacz mapę:
Tagi:
zakład produkcji mleczarskiej mleczarnia
Zobacz również:
































































