Zakład przetwórstwa mięsnego w centrum Polski
Basic information:

Advertisement: Zakład przetwórstwa mięsnego w centrum Polski is archived because the advertiser did not renew it. At the moment, there is no way to contact the advertiser. Leave your email address if you want to be notified when the advertisement is activated.
Ad description:
Całość zajmuje obszar 2513 m 2, a powierzchnia użytkowa wynosi około 1530 m2.
W pełni wyposażone pomieszczenia obejmują biura, magazyny, kuchnię i stołówkę pracowniczą, a także specjalistyczne obszary, takie jak myjnia opakowań, pomieszczenia do peklowania na mokro, wędzarnie, hala produkcji z niezbędnym wyposażeniem, magazyn wyrobów gotowych oraz biuro do fakturowania.
Dodatkowo, sklep firmowy z ladami chłodniczymi.
Zdjęcie poglądowe
Fot.: https://unsplash.com/photos/raw-meat-and-green-leaf-plant-on-brown-surface-DVRXFIH42d0
Photos:
Watch the map:
Tags:
zakład mięsny produkcja kebabu zakład ryb produkcja mięsa produkcja ryb
See also:






























