Poszukujemy wspólnika do marki PizzBurg
Basic information:
Category
Looking for an investor / partner
Province
mazowieckie
City
Warszawa
Street
Pszczyńska 26
Amount of capital sought
300 000 - 325 000 PLN
Company reach
Lokalny
Year of foundation
2015/2016
Company profile
Gastronomia
Legal form
Jednoosobowa działalność gospodarcza
Reason for sale
Dalszy rozwój marki. Realizacja otwarcia nowych lokali
Competitive advantages
Sprawdzony model biznesowy, wieloletnie doświadczenie, dwa popularne trendy kulinarne
Is the company profitable?
tak
Are there any people in the team who are capable of taking on a management role?
tak
Freehold property
nie
Is there a business plan?
Tak
Option of non-monetary participation
Nie
archived advertisement
Added: 25 january 2022
ID of the advertisement: #6952
Advertisement: Poszukujemy wspólnika do marki PizzBurg is archived because the advertiser did not renew it. At the moment, there is no way to contact the advertiser. Leave your email address if you want to be notified when the advertisement is activated.
Ad description:
PizzBurg to restauracja działająca od początku 2016 roku, serwująca przede wszystkim burgery i pizze w stylu amerykańskim. W swoim menu oferujemy również inne dania oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
Na przestrzeni lat, nasza restauracja zyskała uznanie klientów, rozpoznawalność i stabilną pozycję na rynku gastronomicznym.
Źródłem naszego sukcesu są przede wszystkim stawiane na pierwszym miejscu: oczekiwania klientów, wysokie standardy co do jakości produktów, starannie dopracowane receptury oraz wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu.
Ponieważ chcemy, aby nasza marka dalej się rozwijała, poszukujemy wspólnika do prowadzenia restauracji macierzystej, jak również rozwinięcia sieci franczyzowej.
Dlaczego PizzBurg?
> Nieprzemijający trend na pizze i burgery
Trendy w branży kulinarnej zmieniają się dynamicznie, niektóre pojawiają się tak szybko jak znikają lub stają się mało popularne. Pizza i burgery cieszą się za to niezmienną popularnością. Jest to szczególnie widoczne w zamówieniach online. Jak wynika z raportu Pyszne.pl, najczęściej zamawianym typem jedzenia jest właśnie pizza i burger. Zamiast wybierać pomiędzy jednym i drugim postawiliśmy na oba dania i dopracowaliśmy je do perfekcji.
> Pizza i burgery w wersji zdrowszej
Dynamicznie rośnie wiedza konsumentów dotycząca żywienia. Klienci coraz częściej zwracają uwagę na jakość produktów, ich skład i pochodzenie. Chcą jeść nie tylko smacznie, ale i zdrowiej. Bardzo nas to cieszy, ponieważ PizzBurg od początku swojego istnienia nastawiony jest na składniki najwyższej jakości. Nie używamy wysoce przetworzonych produktów ani konserwantów, zaopatrujemy się jedynie w produkty świeże i sprawdzone. Sami wypiekamy bułki do burgerów. W naszych daniach zawsze znajduje się duża ilość świeżych warzyw, dzięki czemu pizze i burgery, które przygotowujemy nie mają nic wspólnego z niezdrowym fast-foodem. Pozwala to spełniać oczekiwania tych najbardziej wymagających klientów.
> Konsekwentne spełnianie oczekiwań klientów
Jednym z najważniejszych czynników przyczyniających się do sukcesu w branży gastronomicznej jest konsekwencja. Klienci oczekują, że jakość jedzenia oraz serwis będą niezmiennie na najwyższym poziomie. Dlatego nieustannie monitorujemy jakość jaką dostarczamy naszym klientom. Przyznamy, że nie zawsze jest to łatwe, niemniej jednak konieczne, aby odnieść sukces.
Oferta współpracy
Poszukujemy wspólnika, który przejąłby prowadzenie restauracji macierzystej, dzięki czemu moglibyśmy skupić się głównie, na stworzeniu sieci franczyzowej. Co oferujemy? Udział w sieci franczyzowej, 100% zysków z restauracji macierzystej, a w tym:
> Sprawdzony model biznesowy i wieloletnie doświadczenie
Zapotrzebowanie na zamawiane jedzenie ciągle rośnie, dlatego pomimo sytuacji pandemicznej, gastronomia to wciąż świetny pomysł na biznes. Niemniej jednak około 55-60% restauracji zamyka się w pierwszym roku działalności. Powodem tego jest szereg błędów popełnianych głównie w zarządzaniu, które wynikają z braku doświadczenia. Nasza oferta to sprawdzony system funkcjonowania restauracji, który pozwala na osiąganie stabilnych zysków. Oferujemy kompletną logistykę działania, wsparcie w zarządzaniu, gotowe schematy codziennej pracy, uniknięcie błędów takich jak brak kontroli kosztów i wynikające z tego generowanie niepotrzebnych wydatków. Nie musisz mieć doświadczenia ani tworzyć biznesplanu.
> Marka z ugruntowaną pozycją
Stworzenie dobrze prosperującej restauracji i pozyskanie klientów jest czasochłonne. Dlatego nowo otwarte restauracje, często przez długi czas, nie przynoszą zysków tylko straty. Nasza restauracja ma dużą bazę stałych klientów, świetne opinie i opracowany system marketingowy, dzięki czemu nie trzeba zaczynać od zera. Osoby zainteresowane współpracą, zachęcamy do zapoznania się z opiniami klientów, a także naszymi kontami na facebooku i instragramie.
> Sprawdzony koncept gastronomiczny
Jesteśmy dumni z naszych pizz i burgerów, które udoskonalaliśmy na przestrzeni czasu. Oferujemy więc własne, skrupulatnie dopracowane przepisy, sprawdzone źródła produktów oraz pełne wyposażenie restauracji i kuchni z niezbędnym sprzętem.
> Personel oraz system szkolenia pracowników
Nie da się odnieść sukcesu w branży gastronomicznej bez dobrze wyszkolonego personelu. Zgrany, profesjonalny i zmotywowany zespół bezpośrednio przekłada się na efektywność i jakość. Część załogi współpracuje z nami od samego początku. Gastronomia jednak cechuje się dużą rotacją pracowników, dlatego niezmiernie ważne jest posiadanie wypracowanego systemu rekrutacji oraz szkoleń dla nowo przyjętych osób i zagwarantowanie im sprawdzonego systemu motywacyjnego. To wszystko wchodzi w zakres naszej oferty.
Na przestrzeni lat, nasza restauracja zyskała uznanie klientów, rozpoznawalność i stabilną pozycję na rynku gastronomicznym.
Źródłem naszego sukcesu są przede wszystkim stawiane na pierwszym miejscu: oczekiwania klientów, wysokie standardy co do jakości produktów, starannie dopracowane receptury oraz wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu.
Ponieważ chcemy, aby nasza marka dalej się rozwijała, poszukujemy wspólnika do prowadzenia restauracji macierzystej, jak również rozwinięcia sieci franczyzowej.
Dlaczego PizzBurg?
> Nieprzemijający trend na pizze i burgery
Trendy w branży kulinarnej zmieniają się dynamicznie, niektóre pojawiają się tak szybko jak znikają lub stają się mało popularne. Pizza i burgery cieszą się za to niezmienną popularnością. Jest to szczególnie widoczne w zamówieniach online. Jak wynika z raportu Pyszne.pl, najczęściej zamawianym typem jedzenia jest właśnie pizza i burger. Zamiast wybierać pomiędzy jednym i drugim postawiliśmy na oba dania i dopracowaliśmy je do perfekcji.
> Pizza i burgery w wersji zdrowszej
Dynamicznie rośnie wiedza konsumentów dotycząca żywienia. Klienci coraz częściej zwracają uwagę na jakość produktów, ich skład i pochodzenie. Chcą jeść nie tylko smacznie, ale i zdrowiej. Bardzo nas to cieszy, ponieważ PizzBurg od początku swojego istnienia nastawiony jest na składniki najwyższej jakości. Nie używamy wysoce przetworzonych produktów ani konserwantów, zaopatrujemy się jedynie w produkty świeże i sprawdzone. Sami wypiekamy bułki do burgerów. W naszych daniach zawsze znajduje się duża ilość świeżych warzyw, dzięki czemu pizze i burgery, które przygotowujemy nie mają nic wspólnego z niezdrowym fast-foodem. Pozwala to spełniać oczekiwania tych najbardziej wymagających klientów.
> Konsekwentne spełnianie oczekiwań klientów
Jednym z najważniejszych czynników przyczyniających się do sukcesu w branży gastronomicznej jest konsekwencja. Klienci oczekują, że jakość jedzenia oraz serwis będą niezmiennie na najwyższym poziomie. Dlatego nieustannie monitorujemy jakość jaką dostarczamy naszym klientom. Przyznamy, że nie zawsze jest to łatwe, niemniej jednak konieczne, aby odnieść sukces.
Oferta współpracy
Poszukujemy wspólnika, który przejąłby prowadzenie restauracji macierzystej, dzięki czemu moglibyśmy skupić się głównie, na stworzeniu sieci franczyzowej. Co oferujemy? Udział w sieci franczyzowej, 100% zysków z restauracji macierzystej, a w tym:
> Sprawdzony model biznesowy i wieloletnie doświadczenie
Zapotrzebowanie na zamawiane jedzenie ciągle rośnie, dlatego pomimo sytuacji pandemicznej, gastronomia to wciąż świetny pomysł na biznes. Niemniej jednak około 55-60% restauracji zamyka się w pierwszym roku działalności. Powodem tego jest szereg błędów popełnianych głównie w zarządzaniu, które wynikają z braku doświadczenia. Nasza oferta to sprawdzony system funkcjonowania restauracji, który pozwala na osiąganie stabilnych zysków. Oferujemy kompletną logistykę działania, wsparcie w zarządzaniu, gotowe schematy codziennej pracy, uniknięcie błędów takich jak brak kontroli kosztów i wynikające z tego generowanie niepotrzebnych wydatków. Nie musisz mieć doświadczenia ani tworzyć biznesplanu.
> Marka z ugruntowaną pozycją
Stworzenie dobrze prosperującej restauracji i pozyskanie klientów jest czasochłonne. Dlatego nowo otwarte restauracje, często przez długi czas, nie przynoszą zysków tylko straty. Nasza restauracja ma dużą bazę stałych klientów, świetne opinie i opracowany system marketingowy, dzięki czemu nie trzeba zaczynać od zera. Osoby zainteresowane współpracą, zachęcamy do zapoznania się z opiniami klientów, a także naszymi kontami na facebooku i instragramie.
> Sprawdzony koncept gastronomiczny
Jesteśmy dumni z naszych pizz i burgerów, które udoskonalaliśmy na przestrzeni czasu. Oferujemy więc własne, skrupulatnie dopracowane przepisy, sprawdzone źródła produktów oraz pełne wyposażenie restauracji i kuchni z niezbędnym sprzętem.
> Personel oraz system szkolenia pracowników
Nie da się odnieść sukcesu w branży gastronomicznej bez dobrze wyszkolonego personelu. Zgrany, profesjonalny i zmotywowany zespół bezpośrednio przekłada się na efektywność i jakość. Część załogi współpracuje z nami od samego początku. Gastronomia jednak cechuje się dużą rotacją pracowników, dlatego niezmiernie ważne jest posiadanie wypracowanego systemu rekrutacji oraz szkoleń dla nowo przyjętych osób i zagwarantowanie im sprawdzonego systemu motywacyjnego. To wszystko wchodzi w zakres naszej oferty.
Photos:


Watch the map:
Tags:
negotiable
negotiable
negotiable
3 500 000 PLN
negotiable
negotiable
1 750 000 PLN
negotiable
2 300 000 PLN
negotiable
1 000 000 PLN
1 000 000 PLN
negotiable
4 600 000 PLN
negotiable
negotiable
negotiable
500 000 - 2 000 000 PLN
negotiable
negotiable
negotiable
negotiable
9 000 PLN
1 000 000 - 12 300 000 PLN
negotiable
negotiable
1 100 000 PLN
140 000 PLN
negotiable
100 000 - 100 000 000 PLN
150 000 PLN
350 000 PLN
2 100 000 PLN
negotiable
