Chilli Mili - Gastronomia
Basic information:
Category
Franchise
Industry
Catering, venues
Province
dolnośląskie
City
Tarnów Opolski
Street
Opolska 88, Walidrogi
Investment amount
negotiable
Company reach
Europejski
archived advertisement
Added: 14 october 2018
ID of the advertisement: #70

Advertisement: Chilli Mili - Gastronomia is archived because the advertiser did not renew it. At the moment, there is no way to contact the advertiser. Leave your email address if you want to be notified when the advertisement is activated.
Ad description:
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.
Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu.
Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych (w przedziale cen od 5 zł do 22 zł).
Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.
Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.
To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
10 lokali w Polsce, lokal w Uzbekistanie oraz na Ukrainie. Wkrótce otwarcie lokalu w Czechach.
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji;
- Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego;
- Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili;
- Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost;
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta;
- Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników;
- Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www;
- Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca;
- Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu;
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł
- UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie!
- opłata wstępna 3 tys. zł
- brak miesięcznych opłat franczyzowych
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Podstawowe wymagania sieci:
- minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²;
- minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.;
- lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy;
- przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy);
- zaangażowanie i umiejętności managerskie;
- nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!
Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.
Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu.
Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych (w przedziale cen od 5 zł do 22 zł).
Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.
Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.
To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
10 lokali w Polsce, lokal w Uzbekistanie oraz na Ukrainie. Wkrótce otwarcie lokalu w Czechach.
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji;
- Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego;
- Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili;
- Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost;
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta;
- Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników;
- Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www;
- Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca;
- Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu;
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł
- UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie!
- opłata wstępna 3 tys. zł
- brak miesięcznych opłat franczyzowych
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Podstawowe wymagania sieci:
- minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²;
- minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.;
- lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy;
- przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy);
- zaangażowanie i umiejętności managerskie;
- nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!
Photos:
Watch the video:
Watch the map:
Tags:
See also:

negotiable
Sprzedm unikalną i dochodową restaurację
Catering, venues,

updated 20.03.2025
Sprzedam unikalną na skalę Polski restaurację oferującą dania kuchni tybetańskiej. Biznes dobrze prosperuje m.in. za sprawą usytuowania w gastronomicznej części Poznania, na Jeżycach. Lokal działa 6 lat i ma swoich stałych gości. Cieszy się uznaniem,...

980 000 PLN
Restauracja. Unikalna oferta. Sprzedam dochodową restaurację z wyrobioną marką na rynku
Catering, venues,

updated 25.02.2025
Restauracja powstała w Elblągu w 2011 roku, kiedy Waldemar i Elżbieta Lewandowscy postanowili połączyć przyjemne z pożytecznym i otworzyć restaurację, która przypominała im lata młodzieńcze.
Wspólnymi silami Waldemar i Elżbieta prowadzą biznes już...

negotiable

negotiable

negotiable

negotiable

negotiable

5 000 000 - 75 000 000 PLN

negotiable

2 300 000 PLN

1 750 000 PLN
negotiable

5 100 000 PLN

negotiable

negotiable

45 000 000 PLN

negotiable

1 338 750 PLN

negotiable

9 900 000 PLN

4 886 000 PLN

negotiable

995 000 PLN

14 454 300 PLN

1 000 PLN

negotiable

negotiable

1 092 760 PLN

400 000 PLN

negotiable

negotiable

negotiable